Workshops

Na een geslaagde try-out gaan Jolanda Mulder en ik de boer op met onze workshops ! We organiseren workshops voor bedrijven, particulieren, koren en wie maar wil. Bij de workshops spelen improvisatie, zang en verhalen een rol. In onze workshop “Lekker Galmen” gaan we lekker zingen, improviseren en aan de slag met het (her)ontdekken, vrijmaken van je zangstem.

Workshops Lekker galmen

Stem en expressie expert Jolanda Mulder en improviserend pianist Arie Kraak organiseren elke maand een workshop “Lekker Galmen” in de Sint-Annakapel in Kampen.

“We laten de deelnemers voelen om vanuit het niets klank te maken en vanuit een klein begin, moeiteloos groots uit te pakken. Het gaat daarbij niet om zangtalent, alhoewel het vaak wel fantastisch gaat klinken, is mijn ervaring”, aldus Jolanda. Arie voegt daar aan toe: “We laten de deelnemers meegaan in soms onverwachte pianoklanken en melodieën die ter plekke ontstaan en andersom laat ik mij inspireren door wat er in de groep ontstaat”.

Een bijzonder duo

Het is niet voor niets dat Arie Kraak (Rijssen) en Jolanda Mulder (Kampen) samen deze workshop geven. Jolanda heeft ruime ervaring als stem- en expressiecoach en organiseert geregeld zangworkshops Lekker Galmen. Arie Kraak begon met improviseren op de piano, zodra hij als peuter bij de toetsen kon. “We zijn elkaar tegengekomen tijdens een coachings weekend. De krachten bundelen was eigenlijk een hele logische stap.”, aldus Jolanda. “Het leuke van Arie is dat hij werkelijk alles aan elkaar improviseert, klassiek, jazzy, melodieus of als een goed chanson, noem maar op.” Arie: “Dan doe ik ook een duit in het zakje! Jolanda is zo aanstekelijk dat een groep direct energie heeft en daardoor moeiteloos meegaat in het zang improvisatie avontuur.”

Meer informatie over onze activiteiten is te vinden op onze gezamenlijke website www.lekkergalmen.nl