Main menu

Bruidsfotografie

Graag verzorg ik de fotoreportage van jullie bruiloft. Ik streef naar ongedwongen foto's in ontspannen sfeer. Naast foto's van de officiële momenten, fotografeer ik graag details en maak ik tussendoor "snapshots" als extraatje voor op de DVD en als leuke afwisseling in het album.

Fotoboek of DVD

Jullie kunnen kiezen voor afwerking in een professioneel fotoboek (altijd met DVD) of voor foto's alleen op DVD. De foto's op DVD krijgen jullie in hoge resolutie aangeleverd en inclusief licentie "onbeperkt gebruik", dus voor je nabestellingen ben je niet afhankelijk van mij.

Fotolocaties

De locaties voor de fotoreportage kiezen we in overleg. Uiteraard heb ik ervaring met een groot aantal locaties in de omgeving van Rijssen, maar jullie kunnen ook zelf locaties voorstellen. Er is sowieso ruimte voor eigen inbreng. Mijn stijl van fotograferen kan ik niet veranderen, maar de uitstraling van een album, de accenten op kleur of zwart-wit, meer romantisch getint of juist strak, is allemaal bespreekbaar en op jullie wensen af te stemmen. 

Vrijblijvend offertegesprek

Als je belangstelling hebt, kan je een afspraak maken om je trouwdag door te spreken en om voorbeeldalbums te bekijken. Aan de hand van jullie wensen maak ik vervolgens een offerte op maat. 

Contact

Stockfotografie
Share/Follow

Volg Arie Kraak facebookFacebook

linkedinLinkedIn

twitterTwitter

googleplusGoogle+

Links
Zoeken

Arie Kraak - Fotografie | Vink 73 | 7463BG Rijssen | BTW nr: NL1676.74.882.B01 | KvK nr: 08196989

t  0548-512477
06-27062962  

Stuur e-mail