Hoofd menu

De dag vastleggen op journalistieke wijze is mijn specialiteit. Dit doe ik door op de achtergrond aanwezig te zijn, maar er qua focus en concentratie bovenop te zitten. Dit zorgt voor een gevarieerde reportage van de dag met foto's van leuke details, verrassende momenten en heel veel waardevolle snapshots van bruidspaar en gasten.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng. De interactie maakt het leuk en persoonlijk. De locaties voor de fotosessie kiezen we in overleg. Uiteraard heb ik ervaring met een groot aantal locaties in de omgeving van Rijssen, maar jullie kunnen uiteraard ook zelf locaties voorstellen.     

"Deelfotograaf"

Je kunt mij ook inhuren om alleen een gedeelte van de dag vast te leggen. Stel je hebt een kennis, vriend of familielid die de fotosessie foto's maakt, maar je wilt dat hij/zij ook gewoon kan meegenieten van de bruiloft, dan kan je mij vragen om het resterende deel van de dag vast te leggen. Kijk maar eens naar de reportage van Anica en Gert- Jan. 

"Super gave foto’s Arie! Zegt m’n zus ook, die heeft ze ook allemaal gezien voor het afdrukken van de familiefoto ?. Heel erg bedankt!!"

Anica en Gert-Jan 

Bruiloft Anica en Gert-Jan

Foto's digitaal

De foto's krijgen jullie sowieso altijd digitaal in hoge resolutie aangeleverd en inclusief licentie "onbeperkt gebruik", dus voor je nabestellingen ben je niet afhankelijk van mij. 

Online kosten indicatie

Wil je snel een idee hebben van de kosten? Bereken dan zelf de kosten aan de hand van de handige module. Het is een indicatie, in de praktijk vallen de kosten meestal iets lager uit.

Online kosten indicatie