Alle media voor Funda

Alles in één hand!

Alle media voor Funda

U kunt bij mij terecht voor alle media voor een optimale presentatie van uw woning op Funda.  U bent met één afspraak in de woning klaar! Mijn meest uitgebreide pakket bestaat uit:

Mijn ervaring is dat voor een gemiddelde woning circa 2 uur tijd bij de woning nodig is, om het hele pakket te verzorgen. Dus woningfotografie van interieur en exterieur inclusief hoogtefoto, walk-through video, 360 graden foto’s en inmeten ten behoeve van het NEN 2580 meetrapport. Oplevering van het hele pakket is binnen 3 werkdagen.

Bekijk concrete opleveringen in Funda.

Wilt u uw klanten nog meer bieden, dan kan ik ook Matterport virtual tours verzorgen. Ook in Funda is nu een koppeling mogelijk naar deze spectaculaire 3D presentaties.

* De Matterport 3D presentaties en 360 graden fotografie gaan hand in hand. Als u Matterport 3D presentatie afneemt, dan beschikt u automatisch ook over 360 graden foto’s. 

Fotografie

Kraakheldere interieur en exterieurfoto’s, waarbij de woning zo aantrekkelijk en ruimtelijk mogelijk op de foto komt, maar niet overdreven ruim, om teleurstellingen tijdens bezichtigingen te voorkomen. Voor het beste resultaat is de woning mooi opgeruimd en zijn persoonlijke foto’s, jassen, tandenborstels, scheerapparaten en shampooflesjes  even opgeborgen. In de praktijk hebben de meeste klanten hun huis al voldoende aan kant. Waar nodig haal ik storende zaken ter plekke nog zoveel mogelijk weg. En alle beetjes helpen, ook al is de woning niet een modelwoning voor in een woonmagazine. Dus een pragmatische aanpak met oog voor detail.

Hoogtefoto's

360° Fotografie

De virtual tour in Funda is opgebouwd uit 360° foto’s. Het is een prachtige manier om online door een woning te “lopen”, rond te kijken en van de ene naar de andere ruimte te navigeren. Bekijk de individuele foto’s hier.

Woningvideo

Plattegronden

Plattegronden zijn een onmisbaar deel van de woningpresentatie. De plattegronden (FloorPlanner) maak ik op basis van de werkelijke situatie, ook te combineren met een volwaardig meetrapport. Floorplanner op basis van bouwtekeningen kan ik uiteraard ook  verzorgen. 

 

NEN 2580 Meetrapport woningverkoop

U kunt bij mij ook terecht voor een NEN 2580 meetrapport. De woning wordt door mij ingemeten, vervolgens krijgt u een overzichtelijk rapport van de gebruiksoppervlakten en de bruto inhoud  van de woning op basis van de NEN 2580 meetinstructies. Doordat ik de betreffende metingen ook gebruik voor de Floorplanner plattegronden is deze accuraat en komt de Floorplanner plattegrond overeen met het meetrapport. 

Download voorbeeldrapport.

Contact

Arie Kraak – Fotografie
Vink 73 7463BG Rijssen
06 27062962
0548 512477

Stuur een bericht!


    Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA, Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.