Hoofd menu

Woningfotografie

Alle media voor Funda

Wilt u uw huis verkopen, bijvoorbeeld via Funda, dan kunt u bij mij terecht voor alle media die Funda biedt. U hoeft dus slechts één keer een afspraak te maken, wat wel zo handig is. Ik heb ruime ervaring en werk voor diverse makelaars en particulieren. U kunt losse producten afnemen of complete pakketten.

  • Fotografie

  • Woningvideo

  • Floorplanner plattegronden 2D/3D en inmeten*

  • Matterport 3D presentaties

Bovendien kan ik uw woning conform NEN 2580 opmeten en de gebruiksoppervlaktes en bruto inhoud van de woning voor u berekenen.

Wilt u zelf trainingen volgen op het gebied van Floorplanner en/of inmeten, dan kan ik Bonstaete van harte aanbevelen. 

We zijn erg tevreden over je foto's. Ons huis was binnen 2 dagen verkocht; we denken mede dankzij de goede foto's. We zullen je zeker aanraden bij bekenden/vrienden.

Stephan en Willeke, verkopers woning Hengelo

Fotografie

Uitnodigend, helder, oog voor detail en niet overdreven.

Voor extra aandachtswaarde maak ik hoogtefoto's met uitschuifbare mast. Verder kunt u 360 graden foto's laten maken die geschikt zijn voor de Funda virtual tour. 

Video

Vloeiend en to-the-point

Een woningvideo in de vorm van een walkthrough video is het ideale medium om de kijker mee te nemen in de woning alsof het een bezichtiging is.  

Floorplanner

Plattegronden

Fundaproof, 2D en 3D presentatie, op basis van bouwtekeningen en/of inmeten. Ook te combineren met NEN-meting.

NEN 2580

Meetrapport voor woningverkoop

Laat uw woning inmeten conform de NEN 2580 voor woningverkoop. U weet dan nauwkeurig hoeveel m2 en m3 de woning heeft, onderverdeeld in gebruiksoppervlakte wonen, overige inpandige ruimte, gebouwgebonden buitenruimte en externe bergruimte. Het rapport levert de totalen, de achterliggende metingen en waar nodig een korte toelichting op de resultaten.

Matterport

Volledig fotorealistisch 3D model

Wat is matterport? Het is een volledige 3D scan van een woning. Het resultaat is dat de woning volledig virtual is te bezichtigen; via computer, tablet of telefoon en ook met VR-bril! Ook kunt u als makelaar zelf een route door de woning (laten) samenstellen, zodat de woning zonder te klikken wordt gepresenteerd. Funda ondersteunt nu ook Matterport. Het is een mooie aanvulling op de media die Funda standaard biedt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt een prijsopgaaf via e-mail aanvragen. Uiteraard kunt u mij ook bellen voor informatie of om een afspraak te maken.